Étterem

Akkor ...

Az étterem épülete 1960-ban épült, az akkori feketevölgyi bányaüzem jóvoltából, az itt dolgozó bányászok éttermeként funkcionált. Évtizedeken keresztül látta el a több száz, talán ezer ember mindennapi étkeztetését. Ebben az időben rengeteg bált, lakodalmat, összejövetelt rendeztek az épületben. Ezen a környéken szinte nincs olyan család, aki ne itt tartotta volna az esküvőjét ebben az időben. A rendszerváltást követően az épületet bezárták. Kisebb-nagyobb próbálkozások, törekvések voltak az épület használatára, mint varroda, szórakozóhely, de ezek néhány éves pályafutásuk után sikertelennek bizonyultak, vagy abbamaradtak. Éveken keresztül üresen állt, míg magántulajdonba nem került, majd lassacskán felépült a mai formája.

És Most ...

A családi beruházásként létrejött vállalkozást, először Török Dániel álmodta meg és nevezte el néhai édesanyjáról Juliannáról, ezzel fejezvén
ki mérhetetlen szeretetét és tiszteletét édesanyja felé.

kert magnólia 2v

Az épületet átalakításához 2009-ben kezdett először, majd több ütemben, saját két kezével építette fel. Minden törekvés, újítás önerőből ennek következményeként jött létre. Az épület jelentős változáson esett át, belül hatalmas tágas belső tér alakult ki, földig érő nagy üvegfelületű ablakokkal körben övezett világos étterem épült modern stílusban. Csodás panorámával, rálátással a parkos, ligetes belső kertre, és a környező dombokra, erdőre, a Szuha-patak menti völgyre. Innen megcsodálhatjuk a felkelő és a lenyugvó nap sütötte csodálatos természetet.

A tágas, 130 fős éttermünk alkalmas baráti vacsorákra, keresztelők, céges rendezvények, bálok, lebonyolítására, esküvők színvonalas megrendezésében is szívesen állunk rendelkezésre és minden egyedi kérést igyekszünk teljesíteni.

Lounge részen elhelyezett  bőrfoteljeinkben várjuk beszélgetni, tárgyalni, kávézni és pihenni vágyó vendégeinket.  
Büszkék vagyunk arra, hogy rövid idő elteltével már jócskán kivehettük részünket az esküvőszezonból és számos esküvőt rendezhettünk meg itt. Ezen kívül különböző tematikájú bálokat szervezünk, úgymint a Farsangi bál, Szüreti bál, Katalin-bál. Immár visszatérő rendezvényeink: Mikulás várás a gyerekekkel, Szilveszteri party, Majális, Októberi udvari mulatság, Grillnapok, Vadász bulik és kerti mulatságok.

Ingyenes rendezvényként Esküvői nyílt nap és a hagyománytisztelő tematikus napok, mint a Valentin napi, Márton-napi libanapokra készített külön menüsorok színesítik az évet.

200 négyzetméteres teraszunkon üldögélve csodálatos kilátás nyílik a kertben elhelyezkedő, dús növényzettel borított kerti tóra. Kinti pultjával alkalom nyílik kerti sütögetésre, BBQ partyra télen és nyáron is. A teraszon A gyerekek kedvence a hátsó részen kialakított mini játszórész. Zárt parkolónkban kényelmesen parkolhatnak, és tudnak sétálni az 1 hektáron elterülő gondozott, fásított környezetben.

Az épület mögötti dombon pedig egy kis sétával eljuthatunk a Napházunkba, ahol örökpanorámás ceremóniákat, évfordulós vacsorákat, exkluzív programokat lehet élvezni nappal, naplementében és éjjel egyaránt.

ajánlatkérés

Julianna Vendégház telefon (rendelésfelvétel):  06 48 800 777
Török Dániel tulajdonos (szobafoglalás, rendezvény):  06 70 948 3577