Rólunk

A Julianna Vendégház családi vállalkozásunk ékszerdoboza, különleges története van.  Az évekkel ezelőtt  szórakozóhelyként is működő elavult épületet modern, s egyben családias étteremnek álmodtuk meg, a körülötte lévő kihasználatlan területet pedig romantikus, mesébe illő kertnek, kerti tóval és ránézésre is a szerelem hangját csengő gyönyörű növényekkel. Hosszú évek szorgos munkájának és újra tervezésének köszönhetően sikerült egy igazán exkluzív vendéglátóhelyet, rendezvényhelyszínt, később vendégházat kialakítani az ide érkező éttermi és szállóvendégeinknek.

Éttermünk és kertünk romantikus milliője tökéletes helyszínt nyújt az esküvői pároknak és egyéb rendezvényeknek is. 130 fős beltéri éttermünkhöz pazar 100 négyzetméteres terasz tartozik. Hatalmas udvarunk sátras esküvők Majális, BBQ és Grill, de különböző találkozók megrendezésére is alkalmas. Grillteraszunk páratlan hangulata utánozhatatlan élmény, esti fényekben  is  pompás.

A hozzánk betérő vendégeket nyugalom és béke, csodás panoráma és konyhánk utánozhatatlan házias, de egyben modern ízei várják mindig megújult köntösben, séfünk rutinjának és izgalmas ízvilágának köszönhetően.

Büszkék vagyunk arra, hogy alapanyagainkat gondosan válogatjuk, helyi teremelőktől minőségi alapanyagokat  használunk fel. Zölsdégeinket és gyümölcseink egy részét pedig saját kertünkben, veteményesünkben termeljük meg. Hisszük, hogy együtt értéket teremtünk. Hagyományainkat és hagyatékainkat szeretettel őrizzük.
Az évek alatt vendégeink barátainkká válnak, akik visszatérnek hozzánk immár pihenni és élvezni a helyszín nyújtotta lehetőségeket: túráznak, motoroznak, bicikliznek, vadásznak, fürdőznek a környék termálvizeiben, vagy csak elmenekülnek a város zaja elől.

Térjen be hozzánk, hogy  átélhesse a történetünket!

Szeretettel, Eszter és Dani